بهترین رنگ‌های جذب کننده مشتری

تاثیری که رنگ‌ها در احساسات انسان‌ها می‌گذارند غیرقابل انکار است. به همین دلیل طراحان به این نتیجه رسیدند که برای موفقیت در کمپین بازاریابی و فروش باید از تاثیر رنگ‌ها کمک بگیرند. البته باید بدانید که رنگ مناسب برای هر فروشگاه یا جذب مشتری وجود ندارد و هر صاحب کسب‌و‌کار باید با توجه به محصولات فروشی و مشتریان خود، از رنگ‌ها بهره بگیرد.

هر رنگ از سه بخش خلوص، فام و روشنی تشکیل شده است. بخش روشنی سطح روشنایی رنگ را نشان می‌دهد. بطور کلی باید گفت رنگ‌های تیره‌تر بیشتر به عنوان سایه معروف هستند و رنگ‌های روشن‌تر به عنوان ته رنگ شناخته می‌شوند. بخش خلوص رنگ، زنده بودن رنگ یا اشباع بودن رنگ را نشان می‌دهد. به عنوان مثال رنگ‌هایی که دارای خلوص بالا هستند به نظر اشباع شده هستند، ولی رنگ‌هایی که خلوص کمتری دارند شسته شده به نظر می‌آیند.

رنگ‌های پاستیلی که جز رنگ‌های با اشباع کم به شمار می‌آید، کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. پس برای به دست آوردن و رسیدن به بهترین نتایج در جلب مشتری، بهتر است از رنگ‌های اشباع شده بهره گرفت. با این حال هنگام بهره گرفتن از رنگ‌ها برای فروشگاه یا کسب‌و‌کار خود، باید به مواردی چون استفاده از رنگ‌ها با اشباع بالا، توجه به رنگ‌های فراتر از لوگو و بهره‌گیری از رنگ‌های متناسب با برند، توجه کرد. همانطور که در اول مقاله گفته شد هیچ رنگ قطعی برای کسب‌و‌کارها وجود ندارد و ترکیب رنگ‌ها و بهره گرفتن از آن‌ها باید با توجه به فضای فروشگاه‌ها صورت بگیرد.

بهترین رنگ‌های جذب کننده مشتری
بهترین رنگ‌های جذب کننده مشتری

هنگام انتخاب رنگ برای جذب مشتری باید چه معیارهایی را در نظر گرفت؟

از جمله معیارهایی که در انتخاب رنگ برای کسب‌و‌کار خود باید به آن توجه کرد، شامل موارد زیر است:

  • هدف کسب‌و‌کار: هدف شما از کسب‌و‌کارتان چیست؟ به عبارتی ماموریت شما در فروشگاه‌تان چه می‌باشد و قرار است چه خدماتی را ارائه دهید؟
  • توجه به سلیقه مشتریان: توجه به اطلاعات مشتریان چون محیط زندگی و سبک زندگی آن‌ها، ویژگی شخصیتی، می‌تواند به شما کمک کند تا از بهترین رنگ‌ها بهره بگیرید.
  • رقبا و توجه به فعالیت آن‌ها: به رقبای موفق خود توجه کنید که از چه رنگ‌هایی برای فضای فروشگاه خود بهره گرفته‌اند و سپس با توجه به اطلاعاتی که به دست آورده‌اید، برای کسب‌و‌کار خود برنامه‌ریزی کنید، تا شاهد رشد کسب‌و‌کارتان گردید.
بیشتر بخوانید:  نگهداری یخچال فریزر صنعتی

رنگ‌های جذب کننده مشتری

گفته شد تاثیر رنگ‌ها رابطه مستقیم با فروش بیشتر محصولات دارد. شاید این مورد از نظر شما بی‌اهمیت باشد، اما تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهد که رنگ‌ها پیام‌های خاصی را به مشتریان القا می‌کنند و همچنین تاثیر بسزایی در فروش بیشتر محصولات دارد. در ادامه به معرفی رنگ‌هایی می‌پردازیم که بیشترین تاثیر را بر روی فروش محصولات دارد.

رنگ جذاب قرمز: یکی از محبوب‌ترین رنگ‌ها در بازاریابی و کسب‌و‌کارها رنگ قرمز است که همه چشم‌ها را به خود جلب می‌کند. رنگ قرمز می‌تواند احساس قدرت، اشتیاق، هیجان و حس فوریت را در افراد ایجاد کند. اگر دقت کرده باشید اکثر فروشگاه‌های زنجیره‌ای یا فست‌فودها، دارای رنگ‌بندی قرمز هستند. اگر مایل هستید تا برند خود را از سایر برندها متمایز کنید، می‌توانید از سایه‌های رنگ قرمز در رنگ‌بندی کسب‌و‌کار خود بهره بگیرید.

احساس امنیت با رنگ سبز: احساس‌هایی چون سلامتی، امنیت، وفاداری، هماهنگی را می‌توانید از رنگ سبز دریافت کنید. اغلب فروشگاه‌ها یا صاحبان کسب‌و‌کارها از این رنگ در ترکیب رنگ محیط کسب‌و‌کار خود بهره می‌گیرند تا سبب ایجاد حس آرامش در مشتریان هنگام خرید محصولات شوند. همچنین برخی از افراد رنگ سبز را نماد ثروت می‌دانند. از این رو هنگام مراجعه به فروشگاه از برند شما احساس ثروت را نیز دریافت می‌کنند.

رنگ آبی و بهره بردن از آن: برای یادآوری حس امنیت و اطمینان در مشتریان می‌توانید از رنگ آبی کمک بگیرید. اگر هدف شما همانند سازمان‌های مالیاتی یا مراقبت‌های بهداشتی، ایجاد حس اعتماد است، این رنگ می‌تواند شما را در رسیدن به هدفتان یاری کند. از ویژگی‌های دیگری که با رنگ آبی در ارتباط است شامل تسکین اضطراب، برانگیختن هوش و ارتباط است.

بیشتر بخوانید:  علت مهم بودن طراحی یک فروشگاه چیست؟

رنگ زرد و حس خوشبینی: یکی از بهترین رنگ‌ها در جذب مشتری همین رنگ زرد است. این رنگ می‌تواند احساساتی چون گرما، نور، شادی، خوشبینی، امید را در مخاطبان برانگیزد. همچنین برخی از سایه‌های رنگ زرد نماد مقرون‌به‌صرفه بودن است. به همین دلیل به عنوان یکی از بهترین رنگ‌ها شناخته شده است. با این حال پیشنهاد می‌کنیم هنگام استفاده از این رنگ احتیاط کنید، چون این رنگ در برخی افراد حس اضطراب را برمی‌انگیزد.

نارنجی و حس نشاط: اگر ویژگی‌های رنگ قرمز را با رنگ زرد اقدام کنید، ویژگی‌های رنگ نارنجی را به وجود می‌آورید. اگر به دنبال سرگرم کردن مشتریان خود هستید، حتماً از رنگ نارنجی در کسب‌و‌کار خود بهره بگیرید. سایه‌های این رنگ بیشتر در علائم احتیاط به کار می‌رود. در صورتی که رنگ نارنجی حس مثبتی دارد و باعث حس دوستی و سرزندگی می‌شود.

رنگ مشکی: حس قدرت، ثبات و اقتدار را می‌توانید از رنگ مشکی دریافت کنید. پس رنگ مشکی می‌تواند به عنوان بهترین رنگ برای جذب مشتری نیز شناخته شود. رنگ مشکی بسته به کاربرد آن می‌تواند در محیط‌های مدرن یا سنتی مورد استفاده قرار بگیرد. از این رو رنگ انعطاف‌پذیری به شمار می‌رود. همچنین این رنگ می‌تواند با سایر رنگ‌ها ترکیب شود و رمز و رازهایی را انتقال دهد.

رنگ قهوه‌ای: رنگ قهوه‌ای نماد حس سادگی است. این رنگ شاید غیرالهام بخش به نظر بیاید، اما اگر به درستی مورد استفاده قرار بگیرد می‌تواند سبب جلوه دادن یک برند به صورت قابل اعتماد باشد. پس انتخاب هر رنگ و چگونگی به کارگیری آن‌ها دارای اهمیت است. که بهتر است در قدم اول انتخاب یک رنگ با کارشناسان ماهر در این زمینه مشورت کنید. از جمله فروشگاه‌هایی که با بهره‌گیری از رنگ‌های درست توانسته است جایگاه ویژه‌ای را پیدا کند، فروشگاه رادسرما است. که شما می‌توانید برای دیدن رنگ‌بندی به کار رفته در طراحی این فروشگاه به سایت آن مراجعه فرمایید.

بیشتر بخوانید:  اصول و قواعد رنگ‌ بندی قفسه‌ های فروشگاه

بنفش: در نهایت رنگ بنفش یادآور پیچیدگی، ظرافت و احترام است. از این رنگ برای نشان دادن لوکس بودن محصولات بهره می‌گیرند. به عبارتی این رنگ حس سلطنتی را القا می‌کند. به همین دلیل برای محصولات رده بالاتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. بطور معمول فروشگاه‌هایی که محصولات آرایشی و بهداشتی دارند از این رنگ در تبلیغات دکوراسیون خود استفاده می‌نمایند.

سخن آخر

رنگ‌ها می‌توانند بر روی احساسات مشتریان تاثیرگذار باشند. پس انتخاب رنگ باید اصولی صورت بگیرد. به همین دلیل بهتر است پیش از هر اقدامی با روانشناسی رنگ‌ها آشنا گردید تا یک رنگ جذاب برای طراحی فروشگاه خود انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
Translate »